“Medzes components” mainījušies dalībnieki, amatpersonas

19.08.2019 08:18:00

Metāla furnitūras ražotājam SIA “Medzes components” mainījušies dalībnieki, kā arī par uzņēmuma valdes priekšsēdētāju kopš pagājušās nedēļas kļuvis Morten Abildgaard, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

Līdz šim uzņēmums darbojās bez valdes priekšsēdētāja. Tā valdē strādāja divi valdes locekļi - Jesper Rasmussen un Johnny Kurt Rune. Viņi turpina ieņemt savus līdzšinējos amatus, taču viņiem ir mainīts pārstāvības tiesību apjoms, un turpmāk viņi var pārstāvēt SIA “Medzes components” kopā ar vismaz vienu valdes locekli, nevis atsevišķi.

Tās nav vienīgās izmaiņas uzņēmumā. SIA “Medzes components” līdzšinējais lielākais dalībnieks, Dānijā reģistrētā kompānija “Scan Production 2002 A/S” samazinājis savu līdzdalību uzņēmuma no 51% līdz 35% kapitāldaļu. 

Informējam, turpinot Jūs piekrītat mārketinga sīkdatņu izmantošanai šajā vietnē.   

"Medzes components" dalībnieki

Par SIA “Medzes components” kapitāldaļu īpašniekiem kļuvuši divi jauni, Dānijā reģistrēti uzņēmumi. “Investeringsselskabet Hjejlevel SIA” kļuvis par 35% metāla furnitūras ražotāja kapitāldaļu īpašnieku, bet “Morten A.Holding SIA” kļuvis par 5% kapitāldaļu īpašnieku. 

SIA “Medzes components” kapitāldaļas joprojām pieder arī valdes loceklim Jesper Rasmussen, kura līdzdalība gan samazinājusies no 25% līdz 13% daļu. Savukārt Thomas Rasmussen pieder pārējie 12% kapitāldaļu; iepriekš viņam piederēja 24% daļu.

Īpašnieku maiņa notikusi šī gada jūlijā, bet attiecīgās izmaiņas dalībniekos un valdes locekļos ierakstītas komercreģistrā 16. augustā.

Par uzņēmuma patiesajiem labuma guvējiem reģistrēti valdes loceklis Johnny Kurt Rune, Niels Martin Stokholm un Poul Kristian Stokholm.

Uzņēmums SIA “Medzes components” dibināts 2002. gadā, tā pamatkapitāls ir 2800 eiro. 2018. gadā tā apgrozījums bija 10,315 miljoni eiro un tā pārskata gada peļņa bija 305 tūkstoši eiro. Tas nodarbināja vidēji 226 darbiniekus. Tā maksājumi valsts kopbudžetā 2018. gadā bija 1,112 miljoni eiro.