“Biļešu paradīzei” pievienos uzņēmumu “Delfi Tickets”

20.09.2019 09:03:00

Biļešu tirdzniecības uzņēmumam SIA “Biļešu paradīze”, par kura īpašnieku šī gada jūnija sākumā kļuva Latvijas lielākais ziņu portāls "Delfi", plānots pievienot “Delfi” grupas uzņēmumu SIA “Delfi Tickets”, ziņo “Lursoft” Klientu portfelis.

SIA “Delfi Tickets” pieder 81,68% SIA “Biļešu paradīze” daļas, pārējie 18,32% SIA “Biļešu paradīze” kapitāldaļu pieder SIA “Delfi Ticket Service”.

Gan SIA “Delfi Tickets”, gan SIA “Delfi Ticket Service” reģistrēti šogad maijā. SIA “Delfi Tickets” vienīgais īpašnieks ir SIA “Delfi Ticket Service”, kas savukārt pilnībā pieder AS "Delfi".

Paziņojums par reorganizāciju publicēts oficiālajā laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” 19. septembrī, un kreditori savus prasījumus var pieteikt viena mēneša laikā. 

SIA “Biļešu paradīze” reģistrēta 1998.gadā, un tā nodarbojas ar dažādu pasākumu biļešu tirdzniecību internetā. 2018.gadā SIA “Biļešu paradīze” strādāja ar 1,929 miljonu eiro apgrozījumu, savukārt kompānijas peļņa pēc nodokļiem bija 254 tūkstoši eiro. Uzņēmums pagājušajā gadā nodarbināja astoņus darbiniekus.

AS “Delfi” pārvalda portālus delfi.lv, rus.delfi.lv, calis.lv, turismagids.lv, delfi.tv un citus ar pamatuzdevumu piesaistīt plašu auditoriju un veikt reklāmas tirdzniecību. AS “Delfi” ir daļa no “Delfi” uzņēmumu grupas un pieder Igaunijas mediju koncernam “Ekspress Grupp AS”. 2018. gadā AS “Delfi” apgrozījums bija 4,039 miljoni eiro un tas strādāja ar zaudējumiem 444 tūkstošu eiro apmērā. Uzņēmums nodarbināja vidēji 99 darbiniekus.