Lemona Latvija atsaukusi pilnvaru

12.12.2019 09:35:00

Klientu Portfeļa monitorings, kas ļauj sekot līdzi publikācijām Latvijas Vēstnesī, ziņo, ka vakar reģistrēts SIA “Lemona Latvija” pilnvaras atsaukums. Atsauktā pilnvara izdota 2019.gada 10.maijā uz Aināra Medņa vārda.

Elektronikas preču, komponenšu, mērinstrumentu un elektronikas aprīkojuma tirgotājs SIA “Lemona Latvija” pagājušajā gadā ievērojami palielināja savus pārdošanas apjomus. Lietuviešu UAB LEMONA piederošais uzņēmums 2018.gadā, salīdzinot ar gadu iepriekš, palielinājis savu apgrozījumu par 16%, tam pērn sasniedzot 2,62 milj.EUR. Kā norādīts gada pārskatā, ievērojams apgrozījuma pieaugums sasniegts, pateicoties labvēlīgai tirgus situācijai, produktu sortimenta paplašināšanai un aktīvai mārketinga pasākumu izmantošanai. Uzņēmuma peļņa 2018.gadā pēc nodokļu nomaksas bijusi 12,36 tūkst.EUR.

Pēdējo divu gadu laikā SIA “Lemona Latvija” uzvarējusi divos publiskajos iepirkumos par robotikas ierīču un aprīkojuma piegādi Valmieras tehnikumam un Valsts izglītības satura centram, kopējā līgumcena – 176,38 tūkst.EUR.