Akcīzes preču pārvietošanas un kontroles sistēmas drošību izvērtēs PricewaterhouseCoopers

06.03.2020 09:07:00

VID izsludinātajā publiskajā iepirkuma konkursā par akcīzes preču pārvietošanas un kontroles sistēmas (EMCS) drošības novērtēšanu uzvarējis SIA “PricewaterhouseCoopers”. Iepirkuma līgumcena – 6,4 tūkst.EUR.

Lursoft pieejamie IUB rezultātu paziņojumi rāda, ka SIA “PricewaterhouseCoopers” kopš 2017.gada sākuma uzvarējis kopumā 37 publisko iepirkumu konkursos.

SIA “PricewaterhouseCoopers” pieder Ungārijā reģistrētajam PricewaterhouseCoopers Konyvvizsgalo Kft., savukārt uzņēmuma patiesās labuma guvējas ir Zlata Elksniņa-Zaščirinska un Ilandra Lejiņa. Informācijā par uzņŗmuma patiesajiem labuma guvējiem teikts, ka tā struktūras galvgalī atrodas Nīderlandē reģistrēts fonds Stichting PricewaterhouseCoopers EE, kas apliecina, ka starp visām 290 personām, kas ir fonda depozitāru sertifikātu turētāji, nevienai nepieder vairāk par 5% no fonda depozitārajiem sertifikātiem, un ka fonda depozitāru sertifikātu turētājas ir arī SIA “PricewaterhouseCoopers” amatpersonas Zlata Elksniņa-Zaščirinska un Ilandra Lejiņa.

2018.gadā uzņēmums apgrozīja 9,26 milj.EUR, nopelnīja 824,2 tūkst.EUR un ar darba vietām nodrošināja 143 strādājošos.