HANSAB apgrozījums gada laikā palielinājies par 55%

23.03.2020 06:25:00

 Drošības un biznesa optimizācijas iekārtu un programmatūras tirgotājs SIA “HANSAB” 2019.gadā turpināja fokusēties uz darījumiem ar lielāku ienesīgumu un optimizēt izdevumu pozīcijas.

Iesniegtajā gada pārskatā teikts, ka 2019.gads bija ļoti veiksmīgs un ļāva SIA “HANSAB” kāpināt apgrozījumu par 55% jeb nepilniem 2,5 miljoniem eiro, turpretī peļņu izdevās palielināt par 624%. SIA “HANSAB” 2019.gadā apgrozīja 6,9 milj.EUR un guva 383,5 tūkst.EUR peļņu.

Iesniegtais gada pārskats rāda, ka SIA “HANSAB” 2019.gadā nodarbināja 51 darbinieku. Uzņēmumam 2019.gadā izdevās nostabilizēt situāciju ar darba spēku un atrast vajadzīgos speciālistus katrā nodaļā. “Nozarē tendence palikusi nemainīga – kvalificētā darba spēka trūkums un pieaugošas personāla izmaksas. Izmaksu pieaugums spiež lielākus uzņēmumus pārskatīt dažādus procesus un izvērtēt investēšanu automatizētu risinājumu ieviešana. Tas sekmē SIA “HANSAB” nākotnes izaugsmi caur tās risinājumu portfelī esošo automatizēto risinājumu piedāvājumu un labām tehniskām zināšanām un atbalsta servisa pieejamību,” savā pārskatā stāsta uzņēmums.

2020.gadā SIA “HANSAB” turpinās koncentrēties uz peļņas kāpināšanu un konkurētspējas celšanu, piedāvājot automatizētos risinājumus ar augstu pievienoto vērtību, kam pamatā ir risinājumu programmnodrošinājuma izstrāde vai pielāgošana.

SIA “HANSAB” reģistrēts 1993.gadā un pieder igauņu Osauhing Hansab Group, savukārt uzņēmuma patiesais labuma guvējs ir Aigar Urva.