Hannu-pro pērn ievērojams apgrozījuma un peļņas kritums

27.03.2020 06:38:00

Līdz ar Latvijas Simtgades projekta noslēgšanos krities arī SIA “Hannu-pro” apgrozījums un peļņa. Uzņēmums, kas nodarbojas ar profesionālās tehniskas sistēmu izstrādi, komplektēšanu, uzstādīšanu, apkalpošanu un tirdzniecību, pērn apgrozījis 2,69 milj.EUR, kas ir par 55,2% mazāk nekā 2018.gadā, savukārt peļņa sarukusi par 64,67%, noslīdot līdz 264,23 tūkst.EUR.

Šogad uzņēmums bija iecerējis paplašināt darbību Eiropas valstīs, taču, šo ieceri, visticamāk, būs piebremzējusi COVID-19 izplatība un ar to saistītie ierobežojumi.

Olgai Baumanei, Andrim Ozoliņam, Dainai Julikai un Kalvim Baumanim piederošā SIA “Hannu-pro” savu darbību uzsākusi 1997.gadā.

Lursoft dati rāda, ka 2019.gadā SIA “Hannu-pro” uzvarējis astoņos publisko iepirkumu konkursos, no kuriem lielākais bijis VSIA “Latvijas Televīzija” rīkotais konkurss par videokameru objektīvu piegādi, kurā SIA “Hannu-pro” uzvarējis ar 50,66 tūkst.EUR līgumcenu. Šī gada pirmajos mēnešos uzņēmums uzvarējis vienā konkursā – par daudzkanālu dienesta sakaru sistēmas papildinājuma piegādi un garantijas nodrošināšanu VSIA “Latvijas Televīzija”.