Mazumtirgotāja “Madara 93” apgrozījums audzis par 4,7%

01.04.2020 07:45:00

Mazumtirgotājs SIA “Madara 93” pagājušajā gadā nodarbinājis 175 darbiniekus, darba algās aprēķinot 1,58 milj.EUR, 0,2 milj.EUR pārskaitot iedzīvotāju ienākuma nodoklī, bet 0,55 milj.EUR – valsts sociālās apdrošināšanas iemaksās.

Uzņēmumam apgrozījumu pērn izdevies palielināt par 4,7%, audzējot to līdz 11,3 milj.EUR, un gadu noslēdzot ar 59,82 tūkst.EUR peļņu.

Iesniegtajā pārskatā teikts, ka pagājušajā gadā SIA “Madara 93” veltīja pastiprinātu uzmanību sadarbībai ar SIA “Iepirkumu grupa” un SIA “toplogistic”, lai optimizētu sadarbības darbību un kvalitāti. Uzņēmums arī iegādājies zemi Limbažos, izbūvējot uz tās autostāvlaukumu, tādējādi nodrošinot tirdzniecības centra apmeklētājiem papildu 50 automašīnu novietošanas vietas. Šogad uzņēmums plāno zemes iegādi, lai celtu jaunu tirdzniecības objektu, tādējādi nākotnē nodrošinot apgrozījuma palielināšanos un loģistikas izmaksu samazināšanos.

SIA “Madara 93” vadība savā iesniegtajā pārskatā norādījusi, ka koronavīrusa izplatība ievērojami samazinājusi ekonomiskas attīstību valstī un pasaulē, un arī uzņēmuma vadība pastāvīgi izvērtē esošo sitāciju. Atbilstoši pircēju kustībai no rīta un vakarā, piemēram, samazināti veikalu darba laiki, tiek sekots līdzi arī preču kustībai pa grupām.

SIA “Madara 93” pamatkapitāls ir 220,54 tūkst.EUR. Uzņēmumam reģistrētas astoņas struktūrvienības.