Multilukss cer pārvarēt ārkārtējo situāciju

09.04.2020 08:05:00

Kosmētikas, parfimērijas un sadzīves ķīmijas preču tirgotājs SIA “Multilukss” pagājušo darbības gadu vērtē kā pozitīvu, jo sasniegts 14% apgrozījuma pieaugums un finanšu gads noslēgts ar peļņu.

Iesniegtais gada pārskats liecina, ka 2019.gadā SIA “Multilukss” apgrozīja 2,65 milj.EUR un nopelnīja 65,58 tūkst.EUR, līdz ar to finanšu stāvoklis vērtējams kā stabils.

2019.gadā SIA “Multilukss” turpināja strādāt pie preču sortimenta paplašināšanas un arī atsevišķu veikalu rekonstrukcijas. Pērn uzņēmums atklājis divus jaunus veikalus Rīgā un gada izskaņā SIA “Multilukss” tīklā ietilpa 18 veikali, no kuriem vienpadsmit atrodas Rīgā, divi Daugavpilī un pa vienam Jelgavā, Rēzeknē, Ventspilī, Liepājā un Jūrmalā. Pērn uzņēmums VID administrētajos nodokļos samaksājis 409,52 tūkst.EUR.

Šogad SIA “Multilukss” bija iecerējis veikt turpmāko veikalu tīkla attīstību, turpinot to rekonstrukciju. 2020.gada pirmā ceturkšņa uzņēmuma apgrozījuma dati, salīdzinot ar 2019.gada attiecīgo periodu, bijuši ar pozitīvu pieauguma dinamiku un arī ieviestās ārkārtējās situācijas laikā uzņēmuma piedāvātais preču klāsts ir augsti pieprasīts, tāpēc SIA “Multilukss” vadība uzskata, ka uzņēmums spēs pārvarēt ārkārtējo situāciju.

SIA “Multilukss” reģistrēts 1998.gadā un pieder Sergejam Kovaļevskim.