Agrochema Latvia mainījusies padome

24.04.2020 06:30:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar, 23.aprīlī, izmaiņas reģistrētas tirgotāja SIA “Agrochema Latvia” padomes sastāvā. Uzņēmuma padomes priekšsēdētāja amatu atstājis Erikas Berontas un viņa vietā iecelta līdzšinējā padomes priekšsēdētāja vietniece Natalija Mažeikiene. Par padomes locekļiem iecelti Edmundas Gruzdys un Daumantas Kavoliūnas. Līdz ar vakar reģistrētajām izmaiņām savu amatu zaudējusi līdzšinējā padomes locekle Rita Plančiūniene.

SIA “Agrochema Latvia” ir lietuviešu AGROCHEMA UAB piederošs uzņēmums. Tā patiesā labuma guvēja, balstoties uz īpašumtiesību pamata, ir Lyda Lubiene.

SIA “Agrochema Latvia” tirgo dažādus mēslojumus un citus lauksaimniecībai paredzētos produktus, kā arī sniedz kompleksus pakalpojumus Latvijas tirgū.

Lursoft dati rāda, ka 2019.gadā SIA “Agrochema Latvia” nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksāja 5,18 milj.EUR, tostarp 169,61 tūkst.EUR valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās un vēl 75,14 tūkst.EUR – iedzīvotāju ienākuma nodoklī. VID sniegtā informācija rāda, ka pērn uzņēmumā bija nodarbināti 32 darbinieki.