E-komercija nodrošinājusi AJ Produkti apgrozījuma kāpumu

29.04.2020 06:46:00

Biroja un noliktavu iekārtu tirgotājs AS “AJ Produkti” 2019.gadā turpināja kāpināt pārdošanas apjomus, tā gada tirdzniecības apjomam pieaugot par 12%. Apgrozījuma pieaugumu AS “AJ Produkti” palīdzēja sasniegt veiksmīga tirdzniecība e-komercijā, kā arī iespēja realizēt dažādus produktus, piesaistot jaunus klientus un aktīvi strādājot ar esošajiem klientiem.

Gada pārskata dati rāda, ka AS “AJ Produkti” apgrozījums 2019.gadā bija 6,26 milj.EUR (+12,33%). Finanšu gadu tirgotājs noslēdzis ar 550,91 tūkst.EUR peļņu.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka zviedru AS “JA Produkter” piederošais uzņēmums pagājušajā gadā nodarbināja 14 darbiniekus.

AS “AJ Produkti“ pagājušajā gadā uzvarējis četros publisko iepirkumu konkursos, no kuriem lielākais ir Jelgavas pilsētas domes konkurss par skolas, biroja, mīksto un iebūvējamo mēbeļu izgatavošanu, piegādi un uzstādīšanu Jelgavas bērnu un jauniešu centra “Junda” telpās. Konkursa līgumcena bijusi 135,3 tūkst.EUR. Šogad uzņēmums uzvarējis divos publisko iepirkumu konkursos.