Latvijas Tirgotāju savienība 2019.gadā apgrozījusi 9,25 milj.EUR

29.04.2020 07:39:00

SIA “Latvijas Tirgotāju savienība” apgrozījums 2019.gadā bijis 9,25 milj.EUR, kas, salīdzinot ar 2018.gadu, ir par 5,12% vairāk, savukārt peļņa pēc nodokļu nomaksas bijusi 1,31 milj.EUR. Peļņa tiks novirzīta stabilitātes nodrošināšanai 2020.gadā, loģistikas attīstībā, nekustamā īpašuma iegādei veikala vajadzībām un dividenžu izmaksai uzņēmuma dalībniekiem.

SIA “Latvijas Tirgotāju savienība” ir uzņēmums, kas apvieno mazos un vidējos Latvijas pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumus ar nolūku samazināt to izmaksas, uzlabot konkurētspēju vietējā tirgū un veikt kopējus mārketinga pasākumus.

Lursoft informācija liecina, ka š.g. aprīlī SIA “Latvijas Tirgotāju savienība” uzvarējusi Jēkabpils pilsētas pašvaldības iepirkuma konkursā par dāvanu karšu nodrošināšanu pārtikas preču iegādei Jēkabpils pilsētas pašvaldības vispārējās izglītības un pirmsskolas izglītības iestāžu izglītojamajiem pabalsta nodrošināšanai. Līgumcena – 127,04 tūkst.EUR.

Raksturojot 2019.gadu, SIA “Latvijas Tirgotāju savienība” vadība teic, ka Latvijas mazumtirdzniecības tirgus ir piesātināts un tendence liecina, ka arī turpmāk būs novērojama sīva konkurence starp pārtikas mazumtirgotāju ķēdēm un apvienībām, un notiks tirgus dalībnieku konsolidācija, kā arī to pārvilināšana no vienas apvienības uz otru.

SIA “Latvijas Tirgotāju savienība” paredz stabilizēt savu tirgus daļu, izmantojot savas priekšrocības.

Lursoft izziņas informācija rāda, ka SIA “Latvijas Tirgotāju savienība” patiesie labuma guvēji ir Raimonds Okmanis un Inga Tunste.