Clear Channel Latvia 2019.gadā apgrozījis 1,31 milj.EUR

05.05.2020 07:29:00

Aizvadītais gads reklāmas pakalpojumu sniedzējam SIA “Clear Channel Latvia” iezīmējies ar stabiliem pārdošanas izaugsmes rādītājiem. Tas izdevies, pateicoties veiksmīgi realizētai pārdošanas stratēģijai, fokusējoties uz esošo sadarbību partneru darījumu apjomu noturēšanu un jaunu sadarbības partneru piesaisti.

Iesniegtajā vadības ziņojumā SIA “Clear Channel Latvia” norādījis, ka aizvadītajā gadā tam izdevies piesaistīt reklāmdevējus digitālajiem reklāmas ekrāniem tirdzniecības centros un digitālajiem ekrāniem pilsētā.

Lursoft dati rāda, ka SIA “Clear Channel Latvia” pagājušajā gadā apgrozīja 1,31 milj.EUR un nopelnīja 143,01 tūkst.EUR.

Ar koronavīrusu saistītie ierobežojumi ievērojami samazina ekonomikas attīstību valstī un pasaulē, kas, nenoliedzami, ietekmē arī SIA “Clear Channel Latvia”, jo pastāv attīstības nenoteiktība. Uzņēmums gan veiksmīgi noslēdzis 2020.gada pirmo ceturksni un uzskata, ka spēs pārvarēt ārkārtas situāciju ar kompensējošo pasākumu palīdzību.

SIA “Clear Channel Latvia” izvieto reklāmu un uztur tehniskā kārtībā reklāmas konstrukcijas Rīgā, Liepājā, Daugavpilī un Jūrmalā. SIA “Clear Channel Latvia” ir globālās vides reklāmas kompānijas Clear Channel Outdoor Holdings Inc. viens no 35 valstīs pārstāvētajiem uzņēmumiem.

Informācija liecina, ka SIA “Clear Channel Latvia” 2019.gadā VID administrētajos nodokļos samaksāja 265,47 tūkst.EUR un nodrošināja 7 darbiniekus.