DOJUS Latvija pērn apgrozījis 25,05 milj.EUR

08.05.2020 07:30:00

Lauksaimniecības mašīnu, iekārtu un to piederumu vairumtirgotājs SIA “DOJUS Latvija” 2019.gadā strādāja pie savas attīstības, nostiprinot savas pozīcijas tirgū un uzlabojot uzņēmuma tēlu. Uzņēmums strādājis pie uzskaites un vadības sistēmu uzlabošanas, veikti uzlabojumi noliktavas un servisa vadības sistēmās, veikta jaunās un lietotās tehnikas tirdzniecība un sniegti pakalpojumi, slēgti sadarbības līgumi ar klientiem un tehnikas piegādēm. Pagājušajā gadā jaunās tehnikas tirdzniecība samazinājās par 28% salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, kas saistīts ar kopējā tirgus kritumu.

SIA “DOJUS Latvija” 2019.gadā apgrozīja 25,05 milj.EUR un gadu noslēdza ar 600,54 tūkst.EUR zaudējumiem. Ar zaudējumiem SIA “DOJUS Latvija” strādājusi arī 2018.gadā.

Šogad SIA “DOJUS Latvija” plāno apgrozījumu līdzvērtīgu 2019.gada līmenim, uzturot kvalitatīvas attiecības ar esošajiem klientiem, piesaistot jaunus klientus un nodrošinot augstu pēcpārdošanas servisu.

SIA “DOJUS Latvija” veicis visus pasākumus, lai aizsargātus savus darbiniekus un klientus – darbinieki, kuri var strādāt attālināti, turpina darbu no mājām, tiek nodrošināti arī aizsarglīdzekļi, ir noteiktas skaidras procedūras un norādījumi par higiēnu, kā arī tiek nodrošināta regulāra komunikācija. “Servisa pakalpojumu aktivitāte nav mainījusies. Esam pārstrukturizējuši savu rezerves daļu biznesu izmantojot elektroniskos kanālus, kuriem nav nepieciešams fizisks kontakts ar klientiem, bet jaunu iekārtu pārdošana ir pārveidota elektroniskos kanālos ar minimālu fizisku kontaktu,” teikts SIA “DOJUS Latvija” iesniegtajā 2019.gada vadības ziņojumā.

Lursoft dati rāda, ka SIA “DOJUS Latvija” 2019.gadā nodarbināja 77 darbiniekus. Aizvadītajā gadā uzņēmums nodokļos samaksājis 5 milj.EUR.