Biļešu paradīze pērn apgrozījusi 2,07 milj.EUR

02.06.2020 06:55:00

Pagājušajā gadā SIA “Biļešu paradīze” apgrozījums, salīdzinot ar 2018.gadu, audzis par 7,38%, sasniedzot 2,07 milj.EUR, bet peļņa augusi vairāk nekā 4 reizes, pieaugot līdz 1,10 milj.EUR.

Apgrozījuma un peļņas pieaugumu nodrošina SIA “Biļešu paradīze” stabilās pozīcijas tirgū un pakalpojumu kvalitāte, ko novērtē aizvien vairāk pasākumu rīkotāju. “Tomēr jāsecina, ka apgrozījuma pieaugums saistīts arī ar ekonomisko situāciju valstī, tās ekonomisko izaugsmi, kas sniedz iespējas Latvijas iedzīvotājiem vairāk tērēt dažādiem kultūras un izklaides pasākumiem,” teikts SIA “Biļešu paradīze” iesniegtajā vadības ziņojumā.

Pārskata gadā SIA “Biļešu paradīze” aktīvi turpināja pilnveidot tā īpašumā esošās tehnoloģijas un datorizēto tirdzniecības sistēmu, kā ietvaros notiek pilnīgi jaunas interneta tirdzniecības platformas izstrāde. 2020.gadā uzņēmums turpinās attīstību, ieviešot jaunas tehnoloģijas, kas uzlabos biļešu tirdzniecību gan gala pircējiem, gan pasākumu organizatoriem.

SIA “Biļešu paradīze” izjūt nozīmīgu Ministru kabineta noteikto Covid-19 ierobežojumu ietekmi uz savu pamatdarbību. “Ņemot vērā publisko pasākumu aizliegumu, biļešu tirdzniecība ir praktiski apstājusies un uzņēmuma ienākumi ir strauji sarukuši. Uzņēmuma vadība uzskata, ka SIA “Biļešu paradīze” spēs pārvarēt ārkārtas situāciju  ar dažādu kompensējošo pasākumu palīdzību. Jau ar ārkārtējā stāvokļa pirmo dienu ir nozīmīgi samazināti ikdienas izdevumi, arī darbaspēka un darbības nodrošināšanai nepieciešamās izmaksas,” teikts SIA “Biļešu paradīze” vadības ziņojumā. Uzņēmums izmantojis iespēju saviem darbiniekiem pieprasīt dīkstāves pabalstu, kā arī apsver iespēju izmantot nodokļu nomaksas atvieglojumus un Altum sniegto atbalstu.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka 2019.gadā uzņēmums nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 565,47 tūkst.EUR.

SIA “Biļešu paradīze” reģistrēts 1998.gadā un kopš š.g. 14.janvāra tā vienīgais kapitāldaļu turētājs ir SIA “Delfi Ticket Service”.