Būvniekam "DGS" reģistrēti vēl trīs jauni kavēti maksājumi

08.06.2020 09:00:00

Monitorings ziņo, ka aizvadītajā nedēļā reģistrēti trīs jauni kavēti, neapmaksāti maksājumi būvniecības uzņēmumam SIA “DGS”. Šo kavēto rēķinu kopējā neapmaksātā summa ir 1142 eiro.

Lursoft pieejamajā Kavēto maksājumu datu bāzē redzams, ka senākajam no reģistrētajiem kavētajiem maksājumiem samaksas termiņš bija noteikts 2019.gada 7.oktobris, kas nozīmē, ka tā apmaksa kavēta jau 245 dienas.

Jānorāda ka Kavēto maksājumu datu bāzē atrodami trīspadsmit rēķini, kuru nomaksu kavējis SIA “DGS”. Septiņus no tiem pēc pievienošanas Kavēto maksājumu datu bāzei būvniecības uzņēmums apmaksājis, bet vēl viens maksājums apmaksāts daļēji.

Būvniecības uzņēmums SIA “DGS” reģistrēts 1995.gadā un tā patiesie labuma guvēji ir Zigmārs Reklaitis un Ināra Ūdre.

Balstoties uz VID sniegto informāciju, uz š.g. 7.jūniju uzņēmumam bija reģistrēts 17,7 tūkst.EUR liels nodokļu parāds. Uzņēmumam regulāri tiek reģistrēti nodokļu parādi, kuru apjoms pārsniedz 150 eiro.

Jāteic, ka uzņēmums vēl nav iesniedzis pārskatu par 2019.gadu. 2018.gadā tas apgrozījis 1,04 milj.EUR un nopelnījis 3,74 tūkst.EUR.

Lursoft dati liecina, ka pērn SIA “DGS” uzvarējis trīs publisko iepirkumu konkursos. Visos konkursos pasūtītājs bijis SIA “Ilūkstes siltums”.