Koncertu organizētājam "BDG Concerts" pērn 4,65 milj.EUR apgrozījums

16.06.2020 06:45:00

Koncertu un šovu organizētājs SIA “BDG Concerts” (zināms kā koncertaģentūra FBI) pērn turpinājis veiksmīgi savu darbību, organizējot tādu mākslinieku kā Muse, Sting, Rammstein u.c. koncertus. “Projekti ir bijuši gan veiksmīgi, gan ne tik veiksmīgi, taču uzņēmumam izdevās 2019.gadu noslēgt ar peļņu,” teikts vadības ziņojumā.

2020.gadā SIA “BDG Concerts” plānojis turpināt lielo koncertu organizēšanu, jo uzņēmums ir viens no nedaudzajiem, kas spējīgs organizēt augsta līmeņa koncertus. Tiesa, šī gada projektu organizēšanu ietekmē Covid-19 izraisītā krīze un ierobežojumi, kā dēļ šā gada pirmās puses koncerti nav notikuši un tiks pārcelti uz laiku, līdz tos būs iespējams organizēt. Covid-19 ierobežojošo pasākumu dēļ SIA “BDG Concerts” šobrīd nav iespējams nodarboties ar savu pamatdarbību, tāpēc, lai ciestu pēc iespējas mazākus zaudējumus, tiek izmantotas valdības sniegtās atbalsta iespējas uzņēmumiem, kā arī panākts jauns regulējums, kura rezultātā nav jāatgriež biļešu nauda par pārceltajiem koncertiem.

Lursoft pieejamā informācija liecina, ka SIA “BDG Concerts” darbiniekiem jau vairākkārt izmaksāta atlīdzība par dīkstāvi.

Iesniegtajā gada pārskatā publicētie dati rāda, ka SIA “BDG Concerts” 2019.gadā apgrozīja 4,65 milj.EUR un nopelnīja 280,82 tūkst.EUR. Salīdzinot ar gadu iepriekš, uzņēmuma apgrozījums pērn audzis par 76,42%, bet peļņa palielinājusies par 59,05%.

SIA “BDG Concerts” patiesie labuma guvēji ir Linda Andersone, Ģirts Majors, Andis Zusts, Peeter Rebane un Priit Rebane.