Jānis Svārpstons vakar atcelts no amatiem septiņos uzņēmumos

03.07.2020 06:27:00

Klientu Portfeļa monitorings informē, ka vakar, 2.jūlijā, Jānis Svārpstons atcelts no amatiem septiņos uzņēmumos - no AS “Žurnāli un Diena” padomes locekļa amata, padomes priekšsēdētāja vietnieka amatiem AS “Rīgas ostas elevators”, SIA “Rīgas centrālais termināls”, SIA “Rīgas Ogļu Termināls”, valdes locekļa amata SIA “Rīgas tirdzniecības osta”, padomes locekļa amatiem SIA “Poligrāfijas grupa Mūkusala” un AS “IT un grāmatvedības serviss”.

Lursoft izziņā esošā informācija rāda, ka pēc vakar reģistrētajām izmaiņām Jānis Svārpstons turpina ieņemt amatus 9 uzņēmumos. Tostarp SIA “Skonto metāls”, SIA “Riga Coal Terminal”. Tāpat arī uzņēmējs ir SIA “SM Investīcijas” līdzīpašnieks un patiesais labuma guvējs trīs uzņēmumos – SIA Izdevniecība “Dienas žurnāli”, SIA Izdevniecība “Dienas bizness” un arī jau iepriekšminētajā SIA “SM Investīcijas”.

Kā rāda Lursoft dati, pārskatu par 2019.gadu SIA “SM investīcijas” vēl nav iesniedzis, savukārt 2018.gadā tam nav bijuši ieņēmumi no saimnieciskās darbības, vien izmaksas, kas saistītas ar uzņēmuma uzturēšanu un ieguldījumu pārvaldīšanu, kā rezultātā finanšu gads noslēgts ar 6,4 tūkst.EUR zaudējumiem.