“Jensen Metal” pērn kāpinājis gan apgrozījumu, gan peļņu

08.07.2020 08:31:00

Nerūsējošā tērauda, melnā metāla un alumīnija produktu un komponenšu ražotājs LSEZ SIA “Jensen Metal” 2019.gadu noslēdzis ar augstu peļņas līmeni. Lursoft pieejamais gada pārskats rāda, ka LSEZ SIA “Jensen Metal” peļņa, salīdzinot ar gadu iepriekš, pērn palielinājusies par 30,19%, tai pēc nodokļu nomaksas pieaugot līdz 5,94 milj.EUR. Ļoti augstais rezultāts ir saistīts ar ārkārtīgi augsto aktivitātes līmeni gada laikā, kā arī vairāku gadu mērķtiecīgu sadarbību ar esošajiem klientiem, jaunu klientu attiecību nodibināšanu un koncentrēšanos uz efektivitātes un produktivitātes palielināšanu.

Ražotāja apgrozījums gada laikā palielinājies par 24,02%, sasniedzot 36,32 milj.EUR.

LSEZ SIA “Jensen Metal” nākotni uzņēmuma vadība vērtē pozitīvi, norādot, ka jauno tehnoloģiju iespējas melnā metāla ražošanā, jauns tehnoloģiskais aprīkojums, palielināta jauda un stipra klientu bāze nodrošina uzņēmumu ar iespējām nākamā gada laikā palielināt apgrozījumu un optimizēt ražošanas procesus turpmākajos gados. Vadības ziņojumā norādīts, ka tiek apsvērta iespēja paplašināt nerūsējošā tērauda ražošanu un ieviest jaunas tehnoloģijas.

LSEZ SIA “Jensen Metal” reģistrēts 2004.gadā un pieder dāņu AS Jensen Metal Holding. 2019.gadā uzņēmums nodarbinājis 337 darbiniekus. Uzņēmums reģistrēts Liepājā.