"Balex Metal" pēc trīs gadu zaudējumiem pērn izdevies gūt peļņu

22.07.2020 09:24:00

Poļu kompānijai Balex Metal Sp. z o.o piederošais SIA “Balex Metal” pagājušajā gadā kāpinājis apgrozījumu līdz 7,17 milj.EUR, bet peļņu – līdz 350,47 tūkst.EUR. Salīdzinot ar 2018.gadu, pērn uzņēmuma apgrozījums palielinājies par 2,28%, savukārt peļņas rādītājs uzrādījis ievērojamu kāpumu, jo vēl 2018.gadā SIA “Balex Metal” strādājis ar 78,39 tūkst.EUR zaudējumiem. Peļņas rādītāju izdevies uzlabot, optimizējot uzņēmuma procesus, pārvērtējot izmaksas un attīstot lojālo sadarbības partneru tīklu. Jānorāda, ka ar zaudējumiem SIA "Balex Metal" strādājis jau kopš 2016.gada.

2020.gadā SIA “Balex Metal” paredzējis vairākas būtiskas investīcijas uzņēmuma piedāvāto produktu klāsta palielināšanai un klientu servisa uzlabošanai. Uzņēmums arī turpināšot strādāt pie vietējā noieta tirgus paplašināšanas, paplašinot noieta tirgu arī Igaunijā.

SIA “Balex Metal” pamatdarbība saistīt ar profilēto metāla jumtu un sienu segumu ražošanu, sendviča tipa paneļu, jumta noteksistēmu, kā arī cita veida profilu un papildelementu tirdzniecību.

Lursoft statistiku dati rāda, ka SIA “Balex Metal” ir lielākais uzņēmums Brocēnu novadā. Šobrīd tam reģistrēta arī struktūrvienība Rīgā.