“VOLDEMĀRS” plāno palielināt noliktavas un loģistikas pakalpojumu apjomus

23.07.2020 09:13:00

Pārtikas produktu vairumtirgotājam SIA “VOLDEMĀRS” aizvadītajā gadā 6,66% no kopējā apgrozījuma veidojis eksports. Kā norādīts pārskatā, tā galvenie eksporta klienti atrodas Eiropā – Lietuvā, Lielbritānijā, Īrijā, Igaunijā u.c. Pērn SIA “VOLDEMĀRS” apgrozījis 15,64 milj.EUR, kas ir par 3,15% vairāk nekā 2018.gadā. Tikmēr peļņa samazinājusies no 84,48 tūkst.EUR 2018.gadā līdz 74,74 tūkst.EUR pērn.

2020.gadā SIA “VOLDEMĀRS” plāno palielināt pārdošanas apjomus un palielināt uzņēmuma peļņu, kas saistīts ne tikai ar jaunu klientu piesaisti gan Baltijā, gan arī Eiropā, bet arī ar produkcijas klāsta paplašināšanu un procesu optimizēšanu. Tas tikšot panākts, ieviešot jaunus peļņu nesošus produktus, piesaistot jaunus partnerus distribūcijai un samazinot izmaksas. Tāpat arī SIA “VOLDEMĀRS” plāno palielināt noliktavas un loģistikas pakalpojumu apjomus, lai samazinātu izmaksu daļu piegādātajai precei un palielinātu peļņu, kuru paredzēts arī kāpināt, turpinot darbu pie ražošanas procesa optimizācijas.

SIA “VOLDEMĀRS” piedāvā produkciju ar tādām preču zīmēm, kā VALDO, TAUTAS, DRAUGU, PEPI, kā arī izplata citu ražotāju preču sortimentu.

SIA “VOLDEMĀRS” 2019. gadā nodarbinājis 145 darbiniekus un nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 2,9 milj.EUR. Lursoft izziņā pieejamie dati par uzņēmuma samaksāto nodokļu apjomu uz vienu darbinieku, salīdzinot ar citiem attiecīgās darbības nozares uzņēmumiem, rāda, ka 2019.gadā SIA “VOLDEMĀRS” iedzīvotāju ienākuma nodoklī uz vienu darbinieku samaksājis 2,44 tūkst.EUR, bet valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās – 5,18 tūkst.EUR. Nozares vidējie rādītāji uz vienu darbinieku pērn bijuši attiecīgi 2,25 tūkst.EUR un 3,66 tūkst.EUR.