"Skonto Plan Ltd" pērn palielinājis apgrozījumu līdz 50,42 milj. EUR

28.08.2020 07:38:00

Pagājušajā gadā SIA “Skonto Plan Ltd” strādājis ar 50,42 milj. EUR apgrozījumu, kas ir palielinājums par 8% pret iepriekšējo darbības gadu.

“Apgrozījuma palielinājums saistīts ar veiksmīgu attīstību eksporta tirgū Lielbritānijā, kā arī “Skonto Plan Ltd” ražoto jauno, tirgū pieprasīto produktu – elementiem,” teikts uzņēmuma iesniegtajā vadības ziņojumā. Ņemot vērā esošo, aktīvu produktu realizāciju un pārdošanas iestrādes tirgū, “Skonto Plan Ltd” plāno arī šogad sasniegt 2019. gadā apgrozījuma līmeni. 

2019. gadā SIA “Skonto Plan Ltd” pēc nodokļu nomaksas nopelnījis 3 milj. EUR.

Lielākie projekti, kurus uzņēmums uzsācis realizēt 2019. gada laikā, ir White City, Victoria Square un Key Bridge A Block. “”Skonto Plan Ltd” pārsvarā realizē projektus dzīvojamo ēku sektorā, papildus darbojoties arī biroja un sabiedrisko ēku sektorā. Projektus ārvalstīs “Skonto Plan Ltd” turpina realizēt ar meitas uzņēmuma “Skonto Plan UK Ltd” Lielbritānijā starpniecību,” teikts uzņēmuma iesniegtajā vadības ziņojumā.

1992. gadā reģistrētais SIA “Skonto Plan Ltd” ir viens no lielākajiem būvniecības uzņēmumiem Latvijā, nodrošinot visdažādāko stikloto alumīnija, metāla, metāla konstrukciju un fasāžu projektēšanu, ražošanu, loģistiku un montāžu, kas ļauj uzņēmumam strādāt pie lielu valsts un nekustamo īpašumu attīstītāju projektu realizācijas, kā arī nelieliem un individuāliem projektiem ar specifiskām prasībām. Lursoft esošā informācija rāda, ka SIA “Skonto Plan Ltd” dalībnieki ir SIA “Skonto Group” (90%) un Iļja Solomatins (10%), savukārt kā patiesais labuma guvējs reģistrēts Rihards Rāvis