Par “MADARA Cosmetics” padomes priekšsēdētāju iecelta Anna Ramata-Stunda

02.09.2020 11:01:00

Vakar, 1. septembrī, reģistrētas izmaiņas kosmētikas ražotāja AS “MADARA Cosmetics” padomē, liecina Lursoft pieejamā informācija.

Uzņēmuma padomi atstājusi līdzšinējā padomes locekle Anu Pauliina Koskinen un padomes priekšsēdētāja Zane Tamane. Par AS “MADARA Cosmetics” padomes priekšsēdētāju iecelta līdzšinējā vietniece Anna Ramata-Stunda, savukārt par padomes priekšsēdētājas vietnieci kļuvusi Liene Drāzniece, kura iepriekš bija padomes locekle.

Par AS “MADARA Cosmetics” padomes locekli iecelts Edgars Pētersons, kurš reģistrēts kā patiesais labuma guvējs tādos uzņēmumos, kā SIA “PALMA STUDIO”, SIA “WKND” un SIA “PATTERN”. Jāpiebilst, ka izmaiņu procesā AS “MADARA Cosmetics”  padomes locekles amatu saglabājusi Anna Andersone, kura amatu uzņēmuma padomē ieņem kopš 2017.gada.

Gada pārskata dati rāda, ka AS “MADARA Cosmetics” 2019.gadā apgrozījusi 11 milj. EUR un pēc nodokļu nomaksas nopelnījusi 1,55 milj. EUR. No uzņēmuma kopējā apgrozījuma 2,81 milj. EUR pērn veidojuši produkcijas pārdošanas ieņēmumi Latvijas tirgū, bet 5,54 milj. EUR – Eiropas Savienības valstu tirgū.