“Circle K Business centre” apgrozījums palielinājies līdz 31,51 milj. EUR

07.09.2020 06:29:00

Laika periodā no 2019. gada 1. maija līdz 2020. gada 30. aprīlim SIA “Circle K Business centre” aktīvi turpināja saimniecisko darbību, apgrozījumu palielinot par 10%.

Kā teikts iesniegtajā vadības ziņojumā, pārskata gadā uzņēmums paplašināja darbības reģionu, uzsākot degvielas piegāžu plānošanu un kontroles pakalpojumu sniegšanu ASV grupas uzņēmumiem, un paplašināja sniegto pakalpojumu klāstu grāmatvedības un finanšu ziņošanas, cilvēkresursu pārvaldības un klientu servisa jomās “Circle K” Īrijas grupas uzņēmumiem.

Iesniegtais gada pārskats parāda, ka SIA “Circle K Business centre” laika periodā no 2019. gada 1. maija līdz 2020. gada 30. aprīlim apgrozījis 31,51 milj. EUR, pārskata gadu noslēdzot ar 637,39 tūkst. EUR peļņu.

“Uzņēmuma darbības efektivitāte, procesu optimizācija un procesu standartizācija joprojām ir “Circle K” grupā galvenie mērķi finanšu gadā,” teikts SIA “Circle K Business centre” vadības ziņojumā. Pērn uzņēmums optimizēja, uzlaboja un standartizēja procesus vairākās funkcijās, ieviešot jaunas IT sistēmas un rīkus, būtiski pārveidojot un mainot organizatorisko struktūru, kas uzlabo visu funkciju pārskatāmību. 

Aizvadītajā finanšu gadā SIA “Circle K Business centre” ar darba vietām nodrošināja 628 darbiniekus.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka SIA “Circle K Business centre” aizvadītajā gadā nodokļos samaksājis 7,13 milj. EUR, tostarp 4,71 milj. EUR valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās, bet 2,46 milj. EUR – iedzīvotāju ienākuma nodoklī.

SIA “Circle K Business centre” īpašnieks ir norvēģu CIRCLE K AS, savukārt patiesais labuma guvējs – Alain Bouchard no Kanādas.