Pēc izmaiņām “Digitālās ekonomikas attīstības centrs” valdē, amatu saglabājis tikai Andris Gailītis

09.09.2020 08:58:00

Izmaiņas vakar reģistrētas SIA “Digitālās ekonomikas attīstības centrs” valdē, liecina Lursoft dati.

Izziņā pieejamā informācija rāda, ka uzņēmuma valdes locekļu amatus atstājuši Jānis Kaģis, Andris Putāns un Ēriks Strods, līdz ar to SIA “Digitālās ekonomikas attīstības centrs” valde turpina darbu tikai vienas amatpersonas sastāvā – valdes priekšsēdētāja Andra Gailīša. Lursoft dati rāda, ka bez SIA “Digitālās ekonomikas attīstības centrs” Andris Gailītis ieņem amatus vēl 9 uzņēmumos, tostarp SIA “Radio TV", SIA “DEAC”, SIA “Izglītības sistēmas” u.c.

SIA “Digitālās ekonomikas attīstības centrs” 2019.gadā apgrozījis 7,9 milj. EUR un gadu noslēdzis ar 376,93 tūkst. EUR zaudējumiem. Pērn uzņēmumā strādājuši 68 darbinieki. Uzņēmums ar zaudējumiem strādā jau kopš 2015.gada. Pārskatā teikts, ka pēdējā gada laikā SIA “Digitālās ekonomikas attīstības centrs” pastiprinājis aktivitātes Ukrainas tirgus virzienā, piesaistot jaunus klientus, kā arī ieguldot līdzekļus tehnoloģiju pilnveidē Frankfurtes un Maskavas virzienos.

SIA “Digitālās ekonomikas attīstības centrs” vienīgais kapitāldaļu turētājs ir Luksemburgā reģistrētais QEIF II Development Holding SARL.