LMT padomē iecelts Krists Avots

22.09.2020 08:33:00

Pēc Klientu Portfeļa monitoringa sniegtās informācijas, vakar, 21.septembrī, reģistrētas izmaiņas SIA “Latvijas Mobilais Telefons” padomē. Kā liecina Lursoft izziņas informācija, uzņēmuma padomē iecelts Krists Avots, kurš turpmāk ieņems padomes locekļa amatu. Jānorāda, ka SIA “Latvijas Mobilais Telefons” padomi veido 7 amatpersonas. Pirms mēneša, 19.augustā, telekomunikāciju uzņēmuma padomes locekļa amatu atstājis Toms Meisītis.

Krists Avots vēl bez SIA “Latvijas Mobilais Telefons” ieņem arī kādreizējā SIA “Lattelecom BPO”, tagad SIA “Lattelecom” valdes priekšsēdētāja amatu un ir SIA “Tet” digitālās transformācijas direktors, tāpat arī ir mazkapitāla sabiedrisko attiecību uzņēmuma SIA “KA solutions” īpašnieks un valdes priekšsēdētājs, kā arī ir viens no SIA “Overkill Ventures AIFP” valdes locekļiem. 
 
SIA “Latvijas Mobilais Telefons” pērn apgrozīja 186,1 milj.EUR. Kopumā uzņēmuma ieņēmumi pieauguši par 6,4% salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu. Lielāko pienesumu devuši ieņēmumi no datu pakalpojumiem. Pagājušajā pārskata gadā uzņēmums guvis 30,6 milj.EUR peļņu.
Jānorāda, ka “Latvijas Mobilais Telefons”  konsolidētais apgrozījums 2019.gadā bija 229 milj.EUR, bet peļņa – 28,96 milj.EUR.