Kādreizējam "Jaunpagasts plus" pamatkapitāls palielināts līdz 3,1 milj. EUR

29.09.2020 06:28:00

Kādreizējam SIA “Jaunpagasts plus”, kas pēdējos divus gadus zināms ar nosaukumu SIA “I.S.D.”, vakar, 28.septembrī, palielināts pamatkapitāls.
Lursoft dati rāda, ka uzņēmuma vienīgā īpašnieka SIA “I.S.D. Grupa” ieguldījums pamatkapitālā palielināts no 2,8 milj. EUR līdz 3,10 milj. EUR.
Vēl bez SIA “I.S.D.” tā kapitāldaļu īpašniekam SIA “I.S.D. Grupa” pieder arī nekustamā īpašuma izīrēšanas un pārvaldīšanas uzņēmums SIA “I.S.D. Īpašumi”.
 
SIA “I.S.D.” patiesais labuma guvējs ir ekspolitiķa Andra Šķēles znots Edgars Dupats. Pēc Lursoft pieejamās informācijas, pirms diviem gadiem reģistrēts Edgara Dupata un Madaras Šķēles-Dupates laulību līgums, paredzot mantas sadali un atsaucoties tajā uz trīs konkrētiem nekustamajiem īpašumiem – dzīvokļiem Dzirnavu ielā, Rīgā –, kas ir sievas īpašums.
Edgars Dupats reģistrēts 12 uzņēmumos kā patiesais labuma guvējs. Bez SIA “I.S.D.”, SIA “I.S.D. Grupa” un SIA “I.S.D. Īpašumi” to starpā ir arī SIA “VIVUS”, SIA “ONDO”, AS “4finance” u.c.
 
SIA “I.S.D.” periodā no 2019.gada 1.augusta līdz 2019.gada 31.decembrim apgrozījis 3,22 milj. EUR un gadu noslēdzis ar 1,10 milj. EUR zaudējumiem.