Juvelierizstrādājumu tirgotājs "Grenardi" 2019.gadā apgrozījis 7,86 milj. EUR

05.10.2020 06:32:00

Juvelierizstrādājumu tirgotājs SIA “Grenardi” aizvadītajā gadā apgrozījis 7,86 milj. EUR un nopelnījis 661,05 tūkst. EUR. Salīdzinot ar gadu iepriekš, uzņēmuma apgrozījums palielinājies par 16,14%, bet peļņa – par 133,52%.

Iesniegtajā vadības ziņojumā teikts, ka SIA “Grenardi” stabili attīsta darbību Latvijā un Igaunijā, un gada laikā pilnībā atjaunoti Grenardi veikali atbilstoši jaunajam produktu un dizaina konceptam. Papildu līdzekļus tirgotājs arī novirzījis mārketinga stratēģijas izstrādei un ieviešanai, nostiprinot uzņēmuma pozīcijas un atpazīstamību tirgū.

Runājot par SIA “Grenardi” attīstības plāniem, uzņēmuma vadība norādījusi, ka īpašu vērtību pievērsīs jauno projektu un produktu attīstībai, īpašu uzmanību veltot jaunu privāto kolekciju izstrādei ar mērķi palielināt uzņēmuma peļņu un stiprināt pozīcijas nozares tirgū.

Lursoft izziņas informācija rāda, ka SIA “Grenardi” 2019.gadā nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 1,24 milj. EUR un kopā nodarbinājis 36 darbiniekus. Šobrīd uzņēmumam reģistrētas septiņas struktūrvienības.

SIA “Grenardi” reģistrēts 2000.gadā un pieder SIA “A.S. Capital” un SIA “SpringbySpring”, savukārt kā patiesais labuma guvējs reģistrēts Ainārs Spriņģis.

SIA “Grenardi” pamatkapitāls ir 498 tūkst. EUR.