"Riga rent" pērn kāpinājis apgrozījumu par 52,17%

06.10.2020 09:31:00

Meliorācijas risinājumu, hidrotehnisko būvju un citu ar celtniecības sfēru saistīto projektu uzņēmums SIA “Riga rent” pagājušajā gadā uzsācis divus nozīmīgus hidrotehniskās būvniecības objektus – valsts nozīmes ūdensnotekas Gaujas – Dagavas kanāla pārbūvi Ādažu novadā un valsts nozīmes ūdensnotekas Tosele atjaunošanu Nīcas pagastā. Savukārt vēl viens nozīmīgs vispārējās būvniecības objekts, kuru pērn realizējis SIA “Riga rent”, ir tenisa centra “Lielupe” rekonstrukcijas darbi, kas pabeigti 2019.gada oktobrī.

Pērn SIA “Riga rent” atzinīgi novērtēts arī nozares ekspertu un dalībnieku vidū, uzņēmumam iegūstot 2.vietu Latvijas Būvniecības gada balvā nominācijā “Ilgtspējīga publiskā ārtelpa 2019” par Rīgas HES ūdenskrātuves Ikšķiles aizsargdambja atjaunošanu.

Andrejam Laškovam, Vladimiram Zommeram un Jānim Cimdiņam piederošais SIA “Riga rent” 2019.gadā, salīdzinot ar gadu iepriekš, apgrozījumu kāpinājis par 52,17%. Iesniegtais gada pārskats rāda, ka uzņēmums pērn apgrozījis 12,19 milj. EUR un gadu noslēdzis ar 696,67 tūkst. EUR peļņu. 

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka šogad SIA “Riga rent” uzvarējis desmit publisko iepirkumu konkursos. Jaunākais no tiem ir VSIA “Zemkopības ministrijas nekustamie īpašumi” konkurss par valsts nozīmes meliorācijas sistēmas Lubānas Ezera Ziemeļu dambja atjaunošanu Gaigalavas pagastā, Rēzeknes novadā, kurā uzņēmums uzvarējis ar 2,67 milj. EUR līgumcenu.