Māris Petrovskis iecelts "Kurzemes granulas" valdē

07.10.2020 06:29:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar reģistrētas izmaiņas SIA “Kurzemes granulas” valdē. Par uzņēmuma valdes locekli iecelts Māris Petrovskis, līdz ar to SIA “Kurzemes Granulas” valde darbu turpinās četru amatpersonu sastāvā – valdes priekšsēdētāja Viestura Grīnberga un valdes locekļu Arņa Apsīša, Jāņa Apsīša un Māra Petrovska. 

Lurosoft izziņas informācija rāda, ka savulaik Mārim Petrovskim piederējis reklāmas ražošanas uzņēmums SIA “TipOff”, taču kopš 2014.gada pavasara M. Petrovskis vairs nav ne šī uzņēmuma īpašnieks, ne arī valdes loceklis.

SIA “Kurzemes granulas”, kuru patiesie labuma guvēji ir Arnis un Jānis Apsīši, 2019.gadā apgrozījis 10,39 milj. EUR un nopelnījis 1,05 milj. EUR. Pērn uzņēmums saražojis 69,99 tūkst. t kokskaidu granulu, kas ir par 5,6% vairāk nekā 2018.gadā. No kopējās granulu realizācijas 84% bija eksports, savukārt pārējie 16% realizēti vietējā tirgū. Kopumā 209.gads raksturojams ar labu pieprasījumu gada pirmajos trīs ceturkšņos, bet ar strauju cenu un pieprasījuma kritumu gada beigās gan industriālo, gan Premium granulu segmentos.