"Delve 2" pavasarī piedzīvojis būtisku apgrozījuma samazinājumu

30.10.2020 10:13:00

Skrūvju, trošu un dažādu citu stiprinājumu tirgotājs SIA “Delve 2” aizvadītajā gadā apgrozījis 5,78 milj. EUR, kas, salīdzinot ar gadu iepriekš, ir par 3% mazāk. No kopējā tirdzniecības apgrozījuma 92% veido Latvijas tirgus, bet pārējo – Eiropas Savienības valstu klienti. Finanšu gadu uzņēmums noslēdzis ar 95,73 tūkst.EUR peļņu, kuru paredzēts novirzīt turpmākajai attīstībai.

Šogad SIA “Delve 2” turpina paplašināt savu saimniecisko darbību, lai noturētu vadošās pozīcijas Latvijas tirgū. Uzņēmums pastāvīgi veic nepieciešamo preču sortimenta un cenas politikas analīzi. Tiesa, koronavīrusa Covid-19 pandēmija un tās ierobežošanai noteikti pasākumi ietekmējuši arī SIA “Delve 2” darbību. “Uzņēmuma darbība koronavīrusa dēļ būtiski tika ietekmēta īpaši marta, aprīļa un maija mēnešos. Šajos trijos mēnešos bija vērojams apgrozījuma būtisks samazinājums,” teikts SIA “Delve 2” iesniegtajā vadības ziņojumā. Tajā arī norādīts, ka uzņēmums lūdzis telpu iznomātājam uz trīs mēnešiem samazināt nomaksas maksu uzņēmuma iznomātajai noliktavai, biroja un tirdzniecības telpām. No iznomātāja puses šis lūgums akceptēts, kas ļoti palīdzējis uzņēmumam saglabāt pozitīvu naudas plūsmu.

Lursoft dati liecina, ka Uģim Bezdelīgam un Normundam Šmitam piederošais SIA “Delve 2” pagājušajā gadā nodarbināja 80 darbiniekus.