Vairāk nekā pusi no savas produkcijas "ADUGS Production" pērn realizējis ārpus Latvijas

03.11.2020 06:23:00

Konditorejas izstrādājumu ražotājs SIA “Adugs Production” 2019.gadā galvenokārt strādājis pie jaunu eksporta tirgu apgūšanas un jaunu produktu attīstīšanas. Vairāk nekā pusi no savas produkcijas uzņēmums realizējis ārpus Latvijas – Lietuvā, Igaunijā, Vācijā u.c. valstīs.

Lursoft pieejamais gada pārskats liecina, ka 2019.gadā SA “Adugs Production” apgrozījis 12,84 milj. EUR, kas ir par 1,42% mazāk nekā pirms gada. Pēdējos trīs gadus konditorejas izstrādājumu ražotājs strādājis ar zaudējumiem, pērn tiem sasniedzot 523,14 tūkst. EUR. 
 
Lai nodrošinātu nemainīgi augstu produkcijas kvalitāti, SIA “Adugs Production” pastāvīgi iegulda līdzekļus tehnikas un jauno tehnoloģisko iekārtu atjaunošanai un iegādei.

SIA “Adugs Production” reģistrēts 2014.gada septembrī un līdz pat 2017.gada 23.novembrim atradies Līvānos, savukārt pēdējos trīs gadus tā juridiskā adrese reģistrēta Ķekavas pagasta Brekšos. Tiesa, Lursoft dati rāda, ka uzņēmumam šobrīd reģistrētas piecas struktūrvienības, tostarp ražošanas cehs Līvānos.

SIA “Adugs Production” pamatkapitāls ir 67,05 tūkst. EUR, tā kapitāldaļu turētājs ir Kiprā reģistrētais SILOBRANDS LIMITED, savukārt patiesais labuma guvējs – Jāzeps Zukuls.

Pērn konditorejas izstrādājumu ražotājs ar darba vietām nodrošinājis 226 darbiniekus.