"Ceļu pārvalde" 2019.gadā nopelnījusi 1,05 milj. EUR

03.11.2020 09:44:00

Viens no Latvijas vadošajiem uzņēmumiem ceļu būves un uzturēšanas nozarē AS “Ceļu pārvalde” aizvadītajā gadā uzsācis jauna produkta – inovatīva ceļu būves materiāla – ieviešanu vietējā tirgū. Tas nodrošina klientiem iespēju veikt ceļu un ielu būvniecību un atjaunošanu par zemākām izmaksām un īsākos termiņos.

Lai uzturētu un attīstītu savas konkurētspējas priekšrocības, 2019.gadā AS “Ceļu pārvalde” veica ieguldījumus servisa un remonta daļas paplašināšanā, asfaltbetona rūpnīcas un ceļu būves speciālās tehnikas sakārtošanā un uzlabošanā.

Iesniegtajā gada pārskatā publiskotā informācija rāda, ka pērn AS “Ceļu pārvalde” apgrozījusi 27,68 milj. EUR, kas ir par 2,83 milj. EUR mazāk nekā 2018.gadā. Uzņēmuma rentabilitāte 2019.gadā bijusi 4% un finanšu gads noslēgts ar 1,05 milj. EUR lielu peļņu pēc nodokļu nomaksas.

AS “Ceļu pārvalde” efektivitātes uzlabošanai un darbības paplašināšanai tiek meklētas iespējas derīgo izrakteņu ieguves uzsākšanai, kā arī tiek izskatīts jautājums par finansējuma piesaisti no Eiropas Savienības struktūrfondiem un valsts atbalsta programmām. 

Lursoft izziņas informācija liecina, ka aizvadītajā gadā AS “Ceļu pārvalde” bija darba devējs 411 darbiniekiem. Uzņēmuma patiesais labuma guvējs ir Adigjozals Mamedovs.