Olaines ķīmiskās rūpnīcas “Biolars” apgrozījums palielinājies līdz 18,05 milj. EUR

03.11.2020 10:37:00

Lursoft Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka pārskatu par 2019.gadu iesniegusi AS “Olaines ķīmiskā rūpnīca “Biolars””. Tajā teikts, ka uzņēmums dinamiski attīstās, apgūstot jaunas tehnoloģijas un paplašinot sortimentu. Jaunu produktu ieviešana ražošanā un aktīva tirgus politika tam nodrošina stabilu ražošanas apjomu palielinājumu.

2019.gadā AS “Olaines ķīmiskā rūpnīca “Biolars”” apgrozījums palielinājies līdz 18,05 milj. EUR, bet peļņa pēc nodokļu nomaksas veidojusi 1,44 milj. EUR.
Runājot par attīstības iecerēm, AS “Olaines ķīmiskā rūpnīca “Biolars”” plāno modernizēt iekšējo darbības struktūru, veicot uzņēmuma saimniecisko operāciju pārklasifikāciju, saimnieciskā procesa izskaidrošanu, detalizēšanu un vājo pušu izsekošanu un likvidēšanu. Šogad AS “Olaines ķīmiskā rūpnīca “Biolars”” plāno saglabāt pakalpojumu un pārdošanas apjoma pieauguma tempu.
 
AS “Olaines ķīmiskā rūpnīca “Biolars”” nodarbojas ar eksperimentālām izstrādēm ķīmijas rūpniecības jomā, tehnoloģiski sarežģītu ķīmisko produktu ražošanu, izejvielu ražošanu laku un krāsu rūpniecībai, kā arī ražo gatavus laku un krāsu izstrādājumus. Uzņēmuma patiesais labuma guvējs ir Pāvels Daņilko.