Šogad pieaudzis "Capital" darba apjoms

12.11.2020 06:23:00

Aizvadītajā gadā AS “Capital” apgrozījums sasniedzis 24,34 milj. EUR, kas ir par 23,22% vairāk nekā 2018.gadā. Palielinājusies arī uzņēmuma peļņa, kas gada laikā trīskāršojusies, pērn pieaugot līdz 348,84 tūkst. EUR. “Capital” konsolidētais apgrozījums 2019.gadā sasniedzis 24,70 milj. EUR, bet peļņa – 468,42 tūkst. EUR.

Jānorāda, ka AS “Capital” grupā ietilpst četri uzņēmumi: grupas vadošais uzņēmums AS “Capital”, SIA “Capital īpašumi”, kas apsaimnieko grupai piederošos nekustamos īpašumus, akustisko iekārtu vairumtirgotājs SIA “Tedra Partneri” un mazumtirdzniecības veikals, kas nodarbojas ar datortehnikas un tās aksesuāru pārdošanu, SIA “Capital Classic”.

Savā vadības ziņojumā AS “Capital” norādījis, ka šogad uzņēmuma darbības apjoms saistībā ar koronavīrusa radīto situāciju ir pieaudzis, jo jaunie apstākļi, t.i., attālinātais darbs, prasa lielāku IT iekārtu lietošanas intensitāti. Līdz ar to pieprasījums pēc datortehnikas ir ievērojami pieaudzis. 

Jāpiebilst, ka AS “Capital” pagājušajā gadā ar darba vietām nodrošinājis 63 darbiniekus un nodokļos samaksājis 1,31 milj. EUR.

AS “Capital” dibināts 1992.gadā kā datoru tirdzniecības uzņēmums, taču vēlāk augot, apgūtas un attīstītas arī citas darbības jomas – serviss, datoru ražošana, kā arī IT sistēmu un infrastruktūras projektēšana un ieviešana. AS “Capital” patiesais labuma guvējs ir Ivars Putniņš.