Atcelta "Biļešu paradīze" padome

12.11.2020 10:26:00

Vakar, 11.novembrī, darbību izbeigusi SIA “Biļešu paradīze” padome, liecina Lursoft pieejamā informācija. Līdz vakardienai SIA “Biļešu paradīze” padomes priekšsēdētāja amatu ieņēma Mari-Liis Ruutsalu, savukārt padomes locekļu pienākumus pildīja Ēriks Naļivaiko, Konstantīns Kuzikovs un Signe Kukin.

SIA “Biļešu paradīze” kapitāldaļu turētējs ir 2019.gadā dibinātais SIA “Delti Ticket Service”.  Pērn SIA “Biļešu paradīze” apgrozīja 2,07 milj. EUR un finanšu gadu noslēdza ar 1,10 milj. EUR lielu peļņu. Salīdzinot ar 2018.gadu, pērn uzņēmuma apgrozījums audzis par 7%, bet peļņa par 9%. Kāpumu nodrošinājušas uzņēmuma stabilās pozīcijas tirgū un pakalpojumu kvalitāte. Tāpat arī apgrozījuma pieaugums saistīts ar ekonomisko situāciju valstī, kas sniedza tās iedzīvotājiem iespēju vairāk tērēt dažādiem kultūras un izklaides pasākumiem.

Covid-19 pandēmija gan atstājusi ievērojamas sekas uz uzņēmuma attīstību, jo pasākumu aizliegumu ietekmē biļešu tirdzniecība ir praktiski apstājusies, un strauji sarukuši SIA “Biļešu paradīze” ienākumi. Tā dēļ uzņēmums būtiski samazinājis gan darbaspēka, gan darbības nodrošināšanai nepieciešamās izmaksas, kā arī uzņēmums izmantojis iespēju saņemt valsts atbalstu. Lursoft izziņas informācija liecina, ka SIA “Biļešu paradīze” darbiniekiem vairākkārtīgi izmaksāti dīkstāves pabalsti.