Ceļojumu birojam "Averoja" jauna juridiskā adrese

20.11.2020 06:34:00

Ceļojumu birojs SIA “Averoja” 19.novembrī nomainījis juridisko adresi no Elizabetes ielas 65 – 16 uz Blaumaņa ielu 34 – 6, Rīgā. Jānorāda, ka kopš dibināšanas 1996.gadā uzņēmums juridisko adresi mainījis jau sešas reizes.

Sanitai Ruginai piederošā SIA “Averoja” 2019.gadā apgrozījusi 14,77 milj. EUR un nopelnījusi 299,89 tūkst. EUR. Kā norādīts iesniegtajā gada pārskatā, šādu peļņas rezultātu uzņēmumam nodrošinājis ieņēmumu pieaugums no viesnīcu pakalpojumu, kā arī semināru un konferenču pakalpojumu pārdošanas pieauguma. 

2020.gadā SIA “Averoja” prioritāte būšot korporatīvo klientu klientu segmenta attīstība. Tāpat arī uzņēmums turpināšot piedalīties valsts iestāžu rīkotajos iepirkumos. Tiesa, koronavīrusa Covid-19 ietekmē uzņēmuma saimnieciskā darbība šogad samazinājusies par 90%. Lursoft pieejamā informācija rāda, ka laika posmā no š.g. aprīļa līdz jūnijam SIA “Averoja” darbiniekiem vairākkārt izmaksāta atlīdzība par dīkstāvi.

Šogad SIA “Averoja” uzvarējusi deviņos iepirkumu konkursos. No tiem lielākais konkurss ir par ceļojumu aģentūras pakalpojumu nodrošināšanu Latvijas Universitātes vajadzībām, kur līgumcena ir 1,4 milj. EUR.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka Sanitai Ruginai bez SIA “Averoja” pieder arī SIA “Tūrisma aģentūra Kolumbs”, SIA “ISIC.lv” un SIA “ISIC Latvia”.