Nekustamo īpašumu apsaimniekotājam “CS Komercserviss” jauna juridiskā adrese

23.11.2020 06:57:00

Nekustamo īpašumu apsaimniekošanas un pārvaldīšanas uzņēmums SIA “CS Komercserviss” aizvadītajā piektdienā nomainījis savu juridisko adresi no Ernesta Birznieka-Upīša ielas 12 uz Dēļu ielu 5, Rīgā. Pēc Lursoft pieejamās informācijas, šobrīd šajā adresē reģistrēti kopskaitā 10 uzņēmumi. To vidū ir AS “Hausmaster”, SIA “Nulles Depozīts”, SIA “Pilsētvides serviss”, SIA “Tele2” u.c.

SIA “CS Komercserviss” reģistrēts 2007.gadā un līdz pat 2016.gada beigām bijis zināms ar nosaukumu SIA “RBSSKALS Serviss”.

2020.gadā SIA “CS Komercserviss” turpina aktīvi piedalīties valsts un pašvaldību apsaimniekošanas iepirkumos, lai palielinātu pasūtījumu portfeli ar ilglaicīgiem līgumiem komercobjektu sektorā. Tiesa, pēc pašreizējiem datiem, SIA “CS Komercserviss” šogad līdz šim uzvarējis tikai divos iepirkumos, kamēr 2019.gadā. -7.

Uzņēmums iesniegtajā gada pārskatā norādījis, ka ārkārtas situācijas ietekmē tas saskāries ar kritisku situāciju komercobjektu sektorā, jo saistībā ar valdības noteiktajiem ierobežojumiem strauji samazinājušies pakalpojumu apjomi, savukārt kopējais apgrozījums no komercobjektiem varētu samazināties par 20 - 25%.

Jānorāda, ka 2019.gadā SIA “CS Komercserviss” apgrozījis 5,43 milj. EUR un finanšu gadu noslēdzis ar 595,16 tūkst. EUR lieliem zaudējumiem. Jānorāda, ka ar zaudējumiem uzņēmums strādājis pēdējos trīs gadus.

SIA “CS Komercserviss” kapitāldaļu turētājs ir lietuviešu AB “Civinity”, savukārt patiesais labuma guvējs - Deividas Jacka.

Uzņēmums pagājušajā gadā nodarbinājis 324 darbiniekus un nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 1,4 milj. EUR.