"Siera nams" nomainījis padomi

24.11.2020 06:47:00

Lursoft izziņas informācija liecina, ka vakar, 23.novembrī, AS “Siera nams” reģistrēta jauna padome. Par padomes priekšsēdētāju iecelts Dainis Bergmanis, padomes priekšsēdētāja vietnieci - Kristīne Ozoliņa, bet padomes locekli - Roberts Gudermanis. Iepriekš uzņēmuma padomē strādājuši Armands Eglītis, Dace Ozola un Aleksandrs Sinčuks.

Lursoft izpētījis, ka AS “Siera nams” jaunieceltais padomes priekšsēdētājs Dainis Bergmanis šobrīd ieņem amatus arī citos uzņēmumos - ir SIA “LatInvest Group” valdes loceklis un SIA “I & D Konsultācijas” valdes priekšsēdētājs. Pēc Lursoft pieejamās informācijas, abas pārējās jaunieceltās AS “Siera nams” padomes amatpersonas ne iepriekš, ne arī šobrīd neieņem amatus citos uzņēmumos.

Izziņā pieejamā informācija liecina, ka 2019.gadā AS “Siera nams” apgrozījis 16,58 milj. EUR un gadu noslēdzis ar 2,99 tūkst. EUR lielu peļņu. Lursoft Multi atskaite liecina, ka pagājušā gada apgrozījuma rezultāts ir augstākais AS “Siera nams” līdzšinējā darbībā.

Vadības ziņojumā uzņēmums uzsvēris, ka tā stabilitātes atslēga rodama tikai augstas kvalitātes produktu piedāvājumā, savukārt turpmākā AS “Siera nams” attīstība tiks vērsta uz savu tirgus pozīciju stiprināšanu un atpazīšanas veicināšanu.

Pagājušajā gadā AS “Siera nams” nodokļu maksājumos samaksājis 1,03 milj. EUR, tostarp 140,85 tūkst. EUR iedzīvotāju ienākuma nodoklī, bet 295,15 tūkst. EUR - valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās.

Piena pārtikas produktu vairumtirgotāja un siera šķēlīšu ražotāja AS “Siera nams” patiesie labuma guvēji ir Armands Eglītis un Dace Ozola.