"Rīgas Dzirnavnieks" valdi atstājis Andrejus Cedronas

09.12.2020 09:48:00

Lursoft dati rāda, ka AS “Rīgas Dzirnavnieks” valdi vakar atstājis Andrejus Cedronas. Valdes locekļa amatu uzņēmumā A. Cedronas ieņēmis kopš 2013.gada.
Šobrīd AS “Rīgas Dzirnavnieks” valdē strādā piecas amatpersonas – valdes priekšsēdētājs Martynas Česnavičius, kā arī valdes locekļi Ramūnas Klyvis, Arvydas Noreika, Vygantas Reifonas un Dmitrij Ryndia.

AS “Rīgas Dzirnavnieks” patiesais labuma guvējs uz īpašumtiesību pamata caur uzņēmumiem AB BALTIC MILL un UAB RGK Invest ir Raimondas Gintautas Kriūnas
AS “Rīgas dzirnavnieks” laika periodā no 2019.gada 1. jūlija līdz 2020.gada 30.jūnijam apgrozījis 24,12 milj. EUR. Salīdzinot ar iepriekšējo periodu, uzņēmuma apgrozījums palielinājies par 2,35%. 

AS “Rīgas dzirnavnieks” jau otro finanšu gadu pēc kārtas strādājis ar zaudējumiem, tiem pagājušajā gadā sasniedzot 372,57 tūkst.EUR.

Uzņēmuma kopējais investīciju apjoms pārskata gadā sasniedza 230 milj. EUR. Tās galvenokārt veiktas jomās, kas ļauj uzņēmumam pilnvērtīgāk kontrolēt produktu kvalitāti, kā arī uzlabot ražošanas procesu produktiem ar augstāku pievienoto vērtību un ļauj palielināt eksporta apjomus saražotajai produkcijai. Nākamajā finanšu gadā AS “Rīgas dzirnavnieks” iecerējis investīcijās ieguldīt 1,67 milj. EUR.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka AS “Rīgas dzirnavnieks” aizvadītajā finanšu gadā ar darba vietām nodrošināja 104 darbiniekus. Pērn uzņēmums nodokļos valsts kopbudžetā samaksājis 1,79 milj. EUR, tostarp 563,57 tūkst. EUR valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās un 269,93 tūkst. EUR iedzīvotāju ienākuma nodoklī.