Veselības centram "Biķernieki" reģistrētas izmaiņas valdē

10.12.2020 07:55:00

Vakar, 9.decembrī, reģistrētas izmaiņas SIA “Veselības centrs “Biķernieki”” valdē. Par veselības centra valdes locekli iecelta Sarmīte Dzene, savukārt veselības centra līdzšinējā valdes locekle Lidija Strode iecelta par valdes priekšsēdētāju.

Lursoft esošie dati rāda, ka SIA “Veselības centrs “Biķernieki”” jaunā valdes locekle Sarmīte Dzene iepriekš nav ieņēmusi amatus citos Latvijā reģistrētos uzņēmumos. 
Jānorāda, ka š.g. novembrī no amata atcelta SIA “Veselības centrs “Biķernieki”” līdzšinējā valdes locekle Ilze Mežinska, kura veselības centra vadībā strādājusi jau kopš tā dibināšanas 1996.gadā.

SIA “Veselības centrs “Biķernieki”” lielākais kapitāldaļu turētājs ir SIA “Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca” (99,58%).

2019.gadā SIA “Veselības centrs “Biķernieki”” apgrozīja 2,09 milj. EUR un nopelnīja 51,76 tūkst. EUR. 

Pērn veselības centrā pamatdarbā strādāja 16 ārsti, 11 speciālisti ar augstāko profesionālo medicīnisko izglītību, 14 ārstniecības personas ar vidējo medicīnisko izglītību, 6 speciālisti ar augstāko nemedicīnisko izglītību (logopēdi), kā arī 3 medicīnas māsas ar augstāko izglītību.