Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas valdē iecelts Jānis Naglis

15.12.2020 07:14:00

Klientu Portfeļa monitorings informē par izmaiņām VSIA “Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca” valdes sastāvā. Lursoft dati rāda, ka no valdes locekles amata atcelta Elita Buša, kura šajā amatā atradās jau kopš 2015.gada augusta, un viņas vietā valdē iecelts 1983.gadā dzimušais Jānis Naglis.

Lursoft izziņas informācija rāda, ka Jānis Naglis savulaik bijis saistīts ar biedrību “Latvijas Universitātes sports”, ieņēmis SIA “Car Stock LVA” valdes priekšsēdētāja amatu, savukārt šobrīd slimnīcas jaunajam valdes loceklim pieder 50% kapitāldaļu likvidējamajā SIA “City Hot Spot”, kā arī viņš ieņem amatu AS “Longo Latvia” valdē un AS “Longo Group” padomē. VSIA “Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca” pieejamais Jāņa Nagļa CV liecina, ka iepriekšējās darba vietās viņš ieņēmis amatus, kas saistīti ar finanšu kontroli.

Jānis Naglis VSIA “Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca” valdē ieņem amatu kopā ar slimnīcas valdes priekšsēdētāju Rinaldu Muciņu un valdes loceklēm Agru Ločmeli un Ilzi Kreicbergu.

VSIA “Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca” 2019.gadā apgrozījusi 118,73 milj. EUR, finanšu gadu noslēdzot ar 3,41 milj. EUR lieliem zaudējumiem. Pērn slimnīca bija darba devējs 2941 darbiniekam.