Par "TETRA PAK" valdes priekšsēdētāju iecelts Alex Kamp Henriksen

17.12.2020 07:50:00

Vakar, 16.decembrī, reģistrētas izmaiņas SIA “TETRA PAK” valdē. No amata atcelts līdzšinējais uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Johan Rabe. Viņa vietā iecelts Alex Kamp Henriksen, kurš valdē strādās kopā ar Maiju Baumani un Lauru Jankevicu.
John Rabe SIA “TETRA PAK” valdes priekšsēdētāja amatu ieņēma kopš 2014.gada.

Lursoft izpētījis, ka SIA “TETRA PAK” jaunais valdes priekšsēdētājs Alex Kamp Henriksen iepriekš nav ieņēmis amatus nevienā no Latvijā reģistrētajiem uzņēmumiem.

Jānorāda, ka šīs nav vienīgās izmaiņas valdē, kuras šogad piedzīvojis SIA “TETRA PAK”, jo septembrī uzņēmuma valdes locekļa amatu atstājis Goran Soderstrom, un viņa vietā iecelta Maija Baumane.

Iepakojumu ražotājs SIA “TETRA PAK” pērn aizvadījis veiksmīgu gadu, plānojot nākotnē paplašināt savu darbību, palielinot jaunu preču pārdošanas apjomus un piesaistot jaunus klientus visās Baltijas valstīs. Gada pārskatā teikts, ka uzņēmums, lai saglabātu piedāvāto preču un pakalpojumu augsto kvalitāti, nākotnē turpinās ieguldīt savu darbinieku profesionālajā apmācībā un iekšējās kontroles sistēmas attīstīšanā.

Lursoft pieejamais SIA “TETRA PAK” gada pārskats rāda, ka uzņēmums 2019.gadā palielināja savu apgrozījumu par 16,5%, tam palielinoties līdz 24,24 milj.EUR, savukārt tā peļņa pēc nodokļu nomaksas bijusi 527,4 tūkst.EUR. Gūto peļņu paredzēts izmaksāt dividendēs.

Pagājušajā gadā SIA “TETRA PAK” VID administrētajos nodokļos samaksāja 1,16 milj.EUR. Uzņēmumā pērn bija nodarbināti 23 darbinieki.