Reģistrētas izmaiņas “Cannelle Bakery” patiesajos labuma guvējos

18.12.2020 07:19:00

Lursoft izpētījis, ka š.g. novembrī izmaiņas reģistrētas SIA “Maiznīca Kursa” dalībniekos. SIA “Maiznīca Kursa” ir konditorejas uzņēmuma SIA “Cannelle Bakery” vienīgais kapitāldaļu turētājs, tāpēc, līdz ar izmaiņām SIA “Maiznīca Kursa” dalībnieku sastāvā, reģistrētas izmaiņas arī SIA “Cannelle Bakery” patiesajos labuma guvējos.

Lursoft dati rāda, ka līdz šim SIA “Maiznīca Kursa” kapitāldaļas vienādās daļās piederēja Bruno Ansonam un Ivaram Skrebelim, savukārt pēc izmaiņām uzņēmuma īpašnieku sarakstam pievienojies arī Andris Sedmalis. Visi trīs uzņēmēji sadala SIA “Maiznīca Kursa” kapitāldaļas vienādās daļās.

Tas nozīmē, ka SIA “Cannelle Bakery” patiesajiem labuma guvējiem Bruno Ansonam un Ivaram Skrebelim pievienojies arī Andris Sedmalis. Visas trīs personas kā SIA “Cannelle Bakery” patiesie labuma guvēji reģistrēti uz īpašumtiesību pamata.

Saldū reģistrētā SIA “Cannelle Bakery”, kas līdz 2015.gada vidum bija zināma kā SIA “MATSS”, pagājušajā gadā apgrozīja 4,02 milj. EUR un nopelnīja 467,76 tūkst. EUR. Uzņēmums 2019.gadā bija darba devējs 93 darbiniekiem.

Iesniegtajā vadības ziņojumā teikts, ka SIA “Cannelle Bakery” pagājušajā gadā ļoti intensīvi strādājusi pie eksporta tirgu apguves, kā rezultātā eksporta apgrozījums pērn pieauga par 47,95%. Šobrīd uzņēmums eksportējot savu produkciju uz 15 valstīm, no tām nozīmīgākie eksporta tirgi ir Igaunija, Vācija un Lietuva.