"T2T" pārdēvēts par “Helmes Latvia”

04.01.2021 06:49:00

Pagājušā gada izskaņā līdzšinējam SIA “T2T” mainīts gan nosaukums, gan juridiskā adrese. Lursoft izziņas dati rāda, ka uzņēmuma nosaukums nomainīts uz SIA “Helmes Latvia”, savukārt juridiskā adrese pārcelta no Pērses ielas 8 uz Mūkusalas ielu 42D, Rīgā.

Šīs izmaiņas saistītas ar 2020.gada augustā noslēgto darījumu starp SIA “Tet” un starptautisko programmatūras uzņēmumu no Igaunijas “Helmes” par SIA “T2T” pārdošanu.

“Helmes” ir starptautisks programmatūras izstrādātājs ar aptuveni 800 darbiniekiem un 28 gadu pieredzi nozarē. Tā centrālais birojs atrodas Tallinā ar reģionālajiem birojiem arī Minskā, Brestā, Mumbajā, Sandjego un Ņujorkā. “Helmes”klientu portfelī ir vadošie telekomunikāciju operatori, bankas, apdrošināšanas uzņēmumi, loģistikas korporācijas, valdības iestādes utt., piemēram, Telia Company, Kühne+Nagel, Solera, ServiceChannel, Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācija jeb OECD un citi.

Pēc Lursoft pieejamās informācijas, SIA “Helmes Latvia” patiesais labuma guvējs ir Jaan Pillesaar.

Kādreizējais SIA “T2T”, tagad SIA “Helmes Latvia”, 2019.gadā apgrozīja 6,47 milj. EUR un gadu noslēdza ar 706,86 tūkst. EUR lielu peļņu. Ar darba vietām uzņēmums nodarbināja nepilnu simtu strādājošo.