Tirdzniecības nama "Kurši" padomes priekšsēdētāja amatu atstājis Agris Grīnbergs

06.01.2021 07:10:00

Klientu Portfeļa monitorings ziņo, ka vakar, 5. janvārī, izmaiņas reģistrētas SIA “Tirdzniecības nams “Kurši”” padomē. Lursoft datu bāzē iepazīstoties ar informāciju par notikušajām izmaiņām, redzams, ka padomes priekšsēdētāja amatu atstājis Agris Grīnbergs, kas nozīmē, ka uzņēmuma padome turpina darbu vienas personas sastāvā, jo padomes locekļa amatu turpina ieņemt Gundars Jermacāns.

Agris Grīnbergs SIA “Tirdzniecības nams “Kurši”” padomes priekšsēdētāja amatu ieņēma kopš 2020.gada 31. jūlija. Šobrīd A. Grīnbergs ieņem amatus četru uzņēmumu valdēs – SIA “Vieta”, SIA “Zipi Capital”, SIA “Zinvest” un SIA “PEM”.

Būvmateriālu tirgotājam SIA “Tirdzniecības nams “Kurši””, neskatoties uz to, ka, saskaņā ar Centrālās statistikas pārvaldes datiem, nozare 2019.gadā augusi vien par 0,7%, aizpagājušajā gadā izdevies palielināt savu apgrozījumu par 9,72%. Tas izdevies, neskatoties uz tiešo konkurentu agresīvām pārdošanas metodēm un paaugstinātu aktivitāti tirgū. Realizējot pārdomātu pārdošanas, debitoru kreditēšanas un preču sortimenta politiku, SIA “Tirdzniecības nams “Kurši”” izdevies 2019.gadā palielināt savu tirgus daļu un uzņēmuma apgrozījums sasniedzis 89,68 milj.EUR.
SIA “Tirdzniecības nams “Kurši”” peļņa jau otro gadu pēc kārtas pārsniegusi 2 milj.EUR, kas norāda uz uzņēmuma stabilu saimniecisko darbību.

Lursoft dati liecina, ka SIA “Tirdzniecības nams “Kurši”” šobrīd reģistrētas 26 struktūrvienības.

Uzņēmums reģistrēts 2000.gadā un tā patiesais labuma guvējs ir Juris Kursītis.