Valērijs Lotockis kļuvis par gaļas pārstrādes uzņēmuma "Forevers" prokūristu

07.01.2021 08:00:00

Gaļas pārstrādes uzņēmumam SIA “Forevers” reģistrēts jauns prokūrists, liecina Klientu Portfeļa monitoringa dati. Prokūra reģistrēta uz Valērija Lotocka vārda, piešķirot prokūristam tiesības atsevišķi pārstāvēt SIA “Forevers”, tiesa, bez tiesībām atsavināt, ieķīlāt nekustamo īpašumu vai arī apgrūtināt to ar lietu tiesībām. 

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka Valērijs Lotockis iepriekš bijis prokūrists maizes ražošanas uzņēmumā AS “Hanzas maiznīcas”.

Gaļas produktu ražotājs SIA “Forevers” pērn kāpinājis apgrozījumu par 13,16%, rādītājam sasniedzot 42,47 milj. EUR. No tiem 22,39 milj. EUR devusi vairumtirdzniecība un 20,08 milj. EUR – mazumtirdzniecība. Finanšu gadu ražotājs noslēdzis ar 1,71 milj. EUR peļņu, kuru daļēji paredzēts izmaksāt dividendēs.

Uzņēmuma ražotnē katru dienu tiek saražotas un iepakotas vairāk nekā 60 tonnas gaļas produkcijas.  SIA “Forevers” pastāvīgi strādā pie produktu kvalitātes uzlabošanas un garšas īpašības iespējām. Pēc patērētāju pieprasījuma un tirgus tendencēm arī pastāvīgi tiek pārskatīts produktu sortiments.

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka 2019.gadā SIA “Forevers” nodokļu maksājumos samaksāja 6,46 milj. EUR un ar darba vietām nodrošināja 308 strādājošos.
1996.gadā reģistrētais SIA “Forevers” pieder Andrejam Ždanam, kurš uzņēmuma pamatkapitālā ieguldījis  6,3 milj. EUR.