"Energokomplekss" valdi atstājis Kaspars Ķēniņš

11.01.2021 07:14:00

SIA “Energokomplekss” valdes locekļa amatu atstājis uzņēmuma līdzīpašnieks Kaspars Ķēniņš, rāda Lursoft dati. Pēc Kaspara Ķēniņa aiziešanas no uzņēmuma vadības, SIA “Energokomplekss” valde turpina darbu četru personu sastāvā – valdes priekšsēdētāja amatu ieņem uzņēmuma patiesais labuma guvējs Kristaps Bleija, bet valdes locekļu – Jānis Šimins, Normunds Sala un Andres Allikmae no Igaunijas.

Lursoft izziņas informācija liecina, ka 2006.gadā dibinātā SIA “Energokomplekss” kapitāldaļu turētāji ir AS Energofirma “Jauda” (43%), Kristaps Bleija (37%), “Harju Elekter” (14%) un Kaspars Ķēniņš (6%).

2019.gadā elektronisko ierīču, telekomunikāciju un to daļu vairumtirgotājs SIA “Energokomplekss” apgrozīja 31,81 milj. EUR un nopelnīja 275,5 tūkst. EUR. Uzņēmuma sniegtā informācija liecina, ka aizpagājušajā gadā uzņēmums ar darba vietām nodrošinājis 34 strādājošos. 

Lursoft dati rāda, ka SIA “Energokomplekss” pagājušajā gadā uzvarējis septiņos iepirkuma konkursos. No tiem lielākais ir Rīgas pašvaldības aģentūras “Rīgas gaisma” 529,06 tūkst. EUR lielais konkurss par spēka kabeļu ar vara dzīslām piegādi.