Centrālās Laboratorijas valdē iecelta Jeļena Storoženko

18.01.2021 07:53:00

Lursoft pieejamā informācija rāda, ka no 15.janvāra SIA “Centrālā Laboratorija” valdē iecelta Jeļena Storoženko. Latvijas Laboratorās medicīnas biedrības valdes locekle Jeļena Storoženko ieņems SIA “Centrālā Laboratorija” valdes locekles amatu. Bez viņas uzņēmuma valdē amatus ieņemu arī valdes loceklis Edvīns Kazušs un valdes priekšsēdētāja Stella Lapiņa.

Jānorāda, ka bez izmaiņām valdē, SIA “Centrālā Laboratorija” 15.janvārī reģistrējusi arī informāciju par izmaiņām patiesajos labuma guvējos, norādot, ka tos nav iespējams noskaidrot. Līdz š.g. 15.janvārim SIA “Centrālā Laboratorija” bija reģistrēti astoņi patiesie labuma guvēji, tostarp arī Josifs Apts.

Lursoft dati rāda, ka SIA “Centrālā Laboratorija” kapitāldaļu turētājs ir AS “Repharm”, kam šobrīd pieder daļas deviņos uzņēmumos, tostarp, AS “Sentor Farm aptiekas”, AS “Recipe plus”, AS “Veselības centru apvienība”.

2019.gadā SIA “Centrālā Laboratorija” apgrozīja 16,03 milj. EUR un nopelnīja 2,26 milj. EUR. Uzņēmuma sniegtā informācija liecina, ka tas ar darba vietām nodrošinājis 444 darbiniekus. Šobrīd SIA “Centrālā Laboratorija” reģistrētas 65 struktūrvienības.