"Valpro" kāpinājis apgrozījumu par 12,45%

29.01.2021 07:07:00

Metāla izstrādājumu projektētājam, ražotājam un tirgotājam SIA “Valpro” laika periodā no 2019.gada 1.oktobra līdz 2020.gada 30.septembrim izdevies palielināt apgrozījumu par 12,45%, to kāpinot līdz 17,22 milj. EUR. Šajā periodā ne tikai audzis apgrozījums, bet arī peļņa, tai pēc nodokļu nomaksas sasniedzot 1,26 milj. EUR.

SIA “Valpro” iesniegtajā vadības ziņojumā norādīts, ka uzņēmumam aizvadītajā finanšu gadā izdevies veiksmīgi pārvaldīt uzņēmējdarbības ārējos un iekšējos riskus, kas būtiski pieauguši saistībā ar Covid-19 pandēmiju pasaulē un Latvijā. Uzņēmums pārskata gadā veiksmīgi nodrošināja klientu skaita un apgrozījuma pieaugumu, sabalansēja izdevumu pieaugumu un guva peļņa. Tāpat arī SIA “Valpro” aizvadītajā finanšu gadā izveidoja jaunu ražotni pakalpojumu klāsta paplašināšanai – 0,6 litru tilpuma alumīnija CO2 balonu pārbaudei ar ultraskaņas metodi.

1992.gadā dibinātā Valmieras uzņēmuma SIA “Valpro” pamatkapitālu veido 2,3 milj. EUR, liecina Lursoft pieejamā informācija. Uzņēmuma dalībnieki ir SIA “Rūdolfa mantojums”, SIA “FA” un SIA “Paradox Holdings”, savukārt kā patiesie labuma guvēji reģistrēti Aivars Flemings, Māra Gaveika-Lielcepure, Jānis Lielcepure, Inga Rungaine un Ģirts Rungainis.