Būvnieka "R.A.J." apgrozījums 2020.gadā samazinājies par 30%

04.02.2021 07:38:00

Būvniecības uzņēmums AS “R.A.J.” pērn strādājis ar 30% mazāku apgrozījumu nekā 2019.gadā. Kā uzņēmums norādījis savā iesniegtajā pārskatā, no pandēmijas sākuma 2020.gada pavasarī tas regulāri saskāries ar dažādiem aizliegumiem, kas traucē darbu objektos, tostarp, būvmateriālu attālināta tirdzniecība, pasūtītāju aizliegumi veikt darbus objektos, apakšuzņēmēju darbinieku slimošana. 

Pērn AS “R.A.J.” apgrozījis 1,19 milj. EUR, finanšu gadu noslēdzot ar 1,32 tūkst. EUR peļņu.

AS “R.A.J.” lielākie būvdarbu pasūtītāji 2020.gadā bijuši Valsts aizsardzības militāro objektu un iepirkumu centrs, kā arī Dundagas novada pašvaldība.

Pēc Lursoft pieejamās informācijas, AS “R.A.J.” pērn uzvarējis divos iepirkumu konkursos – Valsts aizsardzības militāro objektu un iepirkumu centra konkursā par ēkas Atmodas bulvārī 9, Liepājā, dienvidu fasādes un terases atjaunošanu, kā arī Liepājas Jūrniecības koledžas konkursā par energoefektivitātes paaugstināšanas pasākumiem koledžas ēkai. Šajā 1,23 milj. EUR vērtajā konkursā AS “R.A.J.” uzvarējis kopā ar SIA “Būvfirma “INBUV””.

AS “R.A.J.” reģistrēts 2006.gadā un uzņēmuma pamatkapitālu veido 35,55 tūkst. EUR. AS “R.A.J.” patiesie labuma guvēji ir Māris Bērziņš, Zane Villere, Juris Villers un Robets Villers.